BİTKİSEL MENŞELİ SIVI ORGANİK GÜBRE

Garanti Edilen İçerik (w/w)

Toplam Organik Madde%40
Organik Karbon%18
Toplam Azot (N)%2
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)%4
pH Aralığı3,1 – 5,1

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

 

BİTKİ ADI

UYGULAMA MİKTARI VE ŞEKLİ

 

UYGULAMA ZAMANI

Damlama Sulama le TopraktanYapraktan
Tüm        Sera        Sebzeciliği (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Kavun, Karpuz, Soğan,Havuç, Patates, Çilek) vs.

 

1-1,5 lt / da

100 lt suya 100–125 ccDikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Tüm  Açık   Alan   Sebzeciliği (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Kavun, Karpuz, Soğan, Havuç, Patates, Çilek) vs.

 

1-1,5 lt / da

100 lt suya 125-150 ccDikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.

Tüm Yaprakları Yenen Kışlık Sebzeler

(K.bahar, Pırasa, Ispanak, Marul, Kıvırcık, Aysberg ) vs.

1-1,5 lt / da100 lt suya 125-150 ccİlkbahardan itibaren 20-30 gün aralıklar ile
Kavun, Karpuz, Kabak v.s1-1,5 lt / da100 lt suya 125-150 ccİlkbahardan itibaren 20-30 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Fidanlık, Süs Bitkileri vs.0,5 lt / da100 lt suya 100–125 ccDikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Tüm Meyve Ağaçlarında (Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, Vişne, Badem Bağ, Zeytin ve Narenciye ) vs.

 

2-4 lt / da

 

100 lt suya 125-150 cc

Üç uygulama tavsiye edilmektedir. 1.Tomurcuk ve çiçeklenmenin öncesinde

2. Meyve oluşumunda

3. Hasat sonuna kadar

Tüm Endüstri Bitkileri (Mısır, Soya, Tütün, Pamuk, Ayçiçeği, Şeker Pancarı ) vs.1-1,5 lt / da100 lt suya 125-150 ccBitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.

Tüm Tarla Bitkileri

(Arpa, Buğday, Nohut, Mercimek) vs.

 100 lt suya 125-150 ccBitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.