NPK GÜBRESİ HARMANLANMIŞ

Garanti Edilen İçerik (w/w)

Toplam Azot (N)%11
Nitrat Azotu (NO3-N)%11
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5)%5
 Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) %42
 Suda Çözünür Bakır (Cu) %0,01
 Suda Çözünür Demir (Fe) %0,02
 Suda Çözünür Mangan (Mn) %0,01
 Suda Çözünür Çinko (Zn) %0,01

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

ÜRÜN ADI

UYGULAMA ZAMANI

YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU

MEYVELER;

Narenciye, portakal, limon, mandalina, greyfurt, elma, armut, kayısı, şeftali, erik, kiraz,

 

Sürgün faaliyeti ile başlayıp 2 hafta ara ile 2-3 uygulama

 

100 Litre Su / 150-200 gr

Bağ

İlk meyve tutumundan önce birinci ve bundan 15 gün sonra ikinci uygulama yapılır.

100 Litre Su / 150-200 gr

Fındık

Bahar döneminde başlayarak bir sezonda 2-3 uygulama yapılır

100 Litre Su / 150-200 gr

Zeytin

Yetiştirme süresi boyunca 3-4 uygulama yapılır

100 Litre Su / 150-200 gr

Muz

Çiçeklenme döneminde başlanır.

7-10 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır

100 Litre Su / 150-200 gr

SEBZELER;

Domates, biber, patlıcan, hıyar, kavun, karpuz, kabak, fasulye, bezelye,

İlk gelişme devresinde başlanır. Çiçeklenme döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 3-4 uygulama yapılır.

 

100 Litre Su / 150-200 gr

Marul, ıspanak, lahana, maydanoz, karnabahar

İlk   gelişme   devresinde    başlanır. İleri dönemde 15 gün ara ile devam edilir.

100 Litre Su / 150-200 gr

Havuç, Soğan, Sarımsak

İlk gelişme devresinde  başlanır. 15 gün arayla 2-3 uygulama yapılır.

100 Litre Su / 150-200 gr

Çilek

Fide dikiminden itibaren 15-20 gün aralıklarla 2-3 uygulama yapılır.

100 Litre Su / 150-200 gr