NPK GÜBRE ÇÖZELTİSİ

Garanti Edilen İçerik (w/w)

Toplam Azot (N)%10
Nitrat Azotu (NO3-N)%1,5
Üre Azotu (NH2-N)%8,5
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5)%8
 Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) %5
 Suda Çözünür Bor (B) %0,01
 Suda Çözünür Bakır (Cu)  %0,01
 Suda Çözünür Demir (Fe) %0,03
 Suda Çözünür Mangan (Mn)   %0,02
 Suda Çözünür Çinko (Zn)   %0,03
Biüresi Düşüktür 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

 

ÜRÜN

UYGULAMA ZAMANI

YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU

YAPRAĞI YENEN SEBZELER

(Marul, Kıvırcık, Aysberg, Pırasa, Maydonoz, Ispanak, Karnabahar vb.)

 Bitki yaprakları 2-3 adet olunca ve

2. çapadan sonra 15 gün ara ile 3-4 defa uygulanır.

 100 lt su 200-300 cc

SEBZELER

(Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Karalahana v.b.)

 İlk tomurcuk, ilk çiçek başlangıcında meyve halinde 3-4 defa uygulanır.

 100 lt su 200-300 cc

YUMRULU BİTKİLER

Havuç, Patates, Soğan, Sarmısak, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.)

Bitki yaprakları 2-3 adet olunca ve

2. çapadan sonra 15 gün ara ile 3-4 defa uygulanır.

 100 lt su 200-300 cc

MEYVELER

(Şeftali, Kayısı, Elma, Muz, Kiraz, Erik, Armut, Kivi, Narenciye, Bağ v.b.)

 Çiçeklenme öncesi %50 çiçeklendiğinde ve 10-15 gün ara ile 3-4 defa uygulanır.

 100 lt su 200-300 cc

 

FINDIK

İlk uygulama meyve tutumu ile beraber daha sonraki uygulamalar 20-25 gün ara ile toplam 2-3 defa uygulanır.

 100 lt su 200-300 cc