SIVI HALDEKİ HÜMİK ASİT

Garanti Edilen İçerik (w/w)

Organik Madde%14
Toplam (Hümik-Fulvik) Asit%14
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)%3
pH Aralığı9.4 – 11.4

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

BİTKİLERUYGULAMA ŞEKLİ VE ZAMANLARIUYGULAMA MİKTARI
TopraktanYapraktan

TARLA BİTKİLERİ

Hububat, Mısır, Soya, Tütün, Pamuk, Yem Bitkileri Ayçiçeği, Şeker Pancarı v.s.

Ekim öncesi: Toprak ekime hazırlandıktan sonra uygulanır. Ekim Sonrası: Yaprak uygulaması bitkiler 20 – 25 cm boya ulaşınca uygulamaya başlanır ve gerekirse 20 gün sonra tekrarlanır.

 

400 cc/da

100 Lt Suya 50 cc/da

SEBZELER

Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Bezelye, Kabak, Kavun, Karpuz, Soğan Çilek, Sarımsak, Havuç, Marul, Lahana, Karnabahar, Kereviz, Patates, v.s.

 

 Fidelerin şaşırtılması esnasında ve Vegetatif büyüme sırasında: Bitkiler 20-25 cm boya ulaşınca uygulamaya başlanır ve gerekirse 20 gün sonra tekrarlanır.

 

 250 cc/da

 

100 Lt Suya 50 cc/da

FİDANLIK VE SERALAR

Süs bitkileri, Diğer Sebze v.s.

Ekim öncesi: Toprak ekime hazırlandıktan sonra uygulanır. Ekim Sonrası: Vejatasyon boyunca 20 gün aralıklarla uygulanır.200 cc/da100 Lt Suya 50 cc/da

MEYVELER

Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, Vişne, Muz, Badem, Bağ, Erik, Narenciye Zeytin, Diğer Meyve Ağaçları

Üç uygulama tavsiye edilmektedir:

1- Tomurcuk ve çiçeklenmenin hemen öncesinde. 2- Meyve oluşumunda.

3- Meyvelerin büyümelerinin devam ettiği mevsim ortasında uygulama yapılır.

 

25 cc Ağaç Başına

 

100 Lt Suya 50 cc/da

YEŞİL ALANLARİlkbahar’dan itibaren 20-30 günlük aralıklarla100 Lt Suya 200 cc/da
Yukarıda tavsiye edilen uygulama miktarı, toprak yapısına ve ürün cinsi ile yaşına göre değişebilir.