NPK GÜBRE ÇÖZELTİSİ

Garanti Edilen İçerik (w/w)

Toplam Azot (N)%5
Üre Azotu (NH2-N)%5
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5)%18
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)
%3
Biüresi Düşüktür 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

BİTKİLER

UYGULAMA DOZLARI (Yapraktan)

UYGULAMA ZAMANI

SEBZELER
Domates, Salatalık, Biber vs.

 250-400 cc/da veya 100 lt su

 15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa

Çilek, Kavun, Karpuz, Bağ, Muz

 250-400 cc/da veya 100 lt su

 15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa

 Narenciye ve Meyve Ağaçları

 250-400 cc/da veya 100 lt su

Çiçek öncesi 1. uygulama, çiçek sonrası 2. uygulama, meyve oluşumunda 3. uygulama

 Süs Bitkileri, Karanfil, Gül, vs.

 250-400 cc/da veya 100 lt su

 15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa

 Tarla Bitkileri

 150-250 cc/da veya 100 lt su

4-6 yapraklı iken 1. uygulama, Çiçek öncesi

2. uygulama ve meyve oluşumunda 3. uygulama

 Şeker pancarı, Patates, Havuç, Soğan vs.

 150-250 cc/da veya 100 lt su

 15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa