BİTKİSEL MENŞELİ SIVI ORGANİK GÜBRE

Garanti Edilen İçerik (w/w)

Organik Madde%35
Organik Karbon%15
Toplam Azot (N)%2
pH Aralığı4,1 – 6,1

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

BİTKİLERUYGULAMA ŞEKLİ VE ZAMANIUYGULAMA DOZU
TopraktanYapraktan
TARLA BİTKİLERİ

 

Bitkiler 10-15  cm  boya  ulaştıktan  sonra 20 gün ara ile hasat sonuna kadar uygulanır.

 

150-250

cc/da

 

100 Litre Suya 50 cc/da

Hububat, Mısır, Soya, Pamuk, Tütün, Ayçiçeği, Yem Bitkileri, Şeker Pancarı vs..
SEBZELER

 

 

Dikimden itibaren hasad sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulanır.

 

 

150-250

cc/da

 

100 Litre Suya 50 cc/da

Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Bezelye, Kavun, Karpuz, Kabak, Soğan, Sarımsak, Havuç, Marul, Lahana, Çilek, Karnabahar, Kereviz, Ispanak, Patates, v.s.
FİDANLIK VE SERALAR

 

Dikimden itibaren hasad sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulanır.

150-250

cc/da

100 Litre Suya 50 cc/da
Süs bitkileri, Sebzeler v.s.
MEYVELER

Üç tatbikat tavsiye edilmektedir:

1- Tomurcuk ve çiçeklenmenin hemen öncesi dönemde.

2- Meyve oluşumunda.

3- Hasad sonuna kadar 15-20 gün aralıklar ile uygulanır

 

 

150-250

cc/da

 

100 Litre Suya 50 – 100

cc/da

Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Erik, Kiraz, Vişne, Badem gibi meyve ağaçlarında, Bağ, Narenciye , Fındık ve Zeytinde.