STOLLER TÜRKİYE

Dominikte düzenlenen Stoller Academy eğitimi

Dominikte düzenlenen Stoller Academy eğitimi toplam 140 katılımcı ile gerçekleşti. Stoller Academy eğitmenleri Dr. Ron Salzman – Amerika,   Dr Canan Yılmaz -Türkiye, Sergio Aguilar – İspanya, Noel Molina- Kosta Rica. Eğitimde bitki fizyolojisi üzerine bilgiler verildi.

R-Lief

R-Lief Tescil Belgesi Etiket SIVI MİKRO BİTKİ BESİN MADDELERİ KARIŞIMI Garanti Edilen İçerik (w/w) Suda Çözünür Bakır (Cu) %1,75 Suda Çözünür Mangan (Mn) %1,75  Suda Çözünür Çinko (Zn)  %1,75  Klor (Cl)   %2,50 KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI Bitki Adı Kullanım Zamanı Yapraktan Uygulama  Tüm Tarla Bitkileri (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik, Yonca vs.) Tüm Endüstri Bitkileri …

R-LiefRead More »

Stoller P-HIB 3-25-0 + ME

Stoller P-HIB 3-25-0 + ME Tescil Belgesi Etiket NP GÜBRE ÇÖZELTİSİ Garanti Edilen İçerik (w/w) Toplam Azot (N) %3 Üre Azotu (NH2-N) %3 Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) %25 Suda Çözünür Bor (B)  %0,01  Suda Çözünür Bakır (Cu)   %0,01 Suda Çözünür Demir (Fe)   %0,03  Suda Çözünür Mangan (Mn)    %0,02 Klor (Cl)  %6,50 Biüresi …

Stoller P-HIB 3-25-0 + MERead More »

WHITE LABEL MAGNESIUM

WHITE LABEL MAGNESIUM Tescil Belgesi Etiket MAGNEZYUM SÜLFAT ÇÖZELTİSİ Garanti Edilen İçerik (w/w) Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO) : % 5 Suda Çözünür Kükürt Anhidrit  (SO3) : % 10 Klor (CI) : % 5.5 KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI A)Toprak Uygulama Ana uygulama Noksanlık az ise Noksanlık fazla ise 200-300 cc/da 300-400 cc/da 500-600 …

WHITE LABEL MAGNESIUMRead More »

Meyve Bahçeleri

Meyve Bahçeleri Meyveler sağladıkları kalori, vitamin, madensel maddeler ve güzel görünümleri sayesinde iştah üzerine yaptıkları etkiler bakımından beslenmemizde çok önemli bir yer tutmaktadır.Ayrıca meyve suyu, konserve, reçel, marmelat, pekmez ve kurutma teknolojilerinin de hammaddesini oluştururlar.İşte bu dersimizde bu kadar önemli bir yeri olan meyveciliğimizin Türkiye’deki yeri ve durumunu öğreneceğiz. ÜLKEMİZDE MEYVE ÜRETİMİ Türkiye’nin iklimi ve …

Meyve BahçeleriRead More »

Domates Uygulamaları

Domates Uygulamaları Ucuz ve bol vitamin kaynağı olan domates besleyici ve lezzetli özelliğinden dolayı dünyanın birçok ülkesinde en çok üretilen sebzelerdendir. Turfanda olarak yetiştirilebilmesi nedeni ile her mevsimde tüketilebilmektedir. İçinde A, B1, B2, C, K vitaminleri, niacin, protein, yağ, karbonhidrat, potasyum, kalsiyum ve demir bulunur. Taze olarak yenildiği gibi salça, domates suyu, konserve turşu, reçel, …

Domates UygulamalarıRead More »

Patates Uygulamaları

Patates Uygulamaları Tek yıllık bir kültür bitkisi olan patates yumrularında; nişasta halinde karbonhidrat,protein,vitaminler ve Fe gibi önemli besin maddelerini içeren patates, insanlar tarafından doğrudan mutfaklarda tüketildiği gibi işlenerek değişik şekillerde ( cips,parmak patates vs.) tüketilmektedir.Ayrıca ekmek ununa %3-5 oranında patates unu karıştırıldığında, ekmeklerin lezzetini artırmakta ve bayatlamayı geciktirmektedir.Yüksek oranda nişasta içeren çeşitler endüstride (nişasta,alkol vs. …

Patates UygulamalarıRead More »

Mısır Uygulamaları

Mısır Uygulamaları Mısır yetiştiriciliğinde üretimin temel taşını toprak özellikleri oluşturmaktadır. Toprağın elverişliliğinden hemen sonra ise ekim öncesinde yapılan toprak hazırlığı işlemleri üründeki verim ve kaliteyi doğrudan etkilemektedir. Ekim işleminde başarıya ulaşmak için ekimden önce tohum yatağının çok iyi hazırlanması; bunun için ise bölgeye, yağışa ve yetiştirme periyoduna uygun işlem yapılması son derece önemlidir. Mısır genellikle …

Mısır UygulamalarıRead More »

Scroll to Top